• NL
 • FR
 • EN
 • Een investering
  in hartje Europese wijk
  die goud waard is.

  pin Het beste voor het laatste: de modelappartementen.

  Voor vele vooruitziende investeerders is Belview vandaag al een succesverhaal. Nu de bouw klaar is, hebben hun eerste huurders hun intrek genomen. De enige panden die nu pas worden vrijgegeven voor verkoop, zijn onze smaakvol ingerichte modelappartementen. Uiteraard zijn die qua ligging en uitzicht ideaal. En ze zijn meteen beschikbaar, bemeubeld en wel. Een superdeal voor wie er snel bij is.

  pin Prestigieuze appartementen met torenhoog rendement.

  Belview heeft alles mee. Maar laten we de belangrijkste troef niet vergeten: de royaal bemeten woonruimte. Want ruimte is de ware luxe in Brussel. En Belview biedt uw huurders plaats in overvloed. Voor snelle beslissers zijn er nog een paar zeldzame parels beschikbaar, klaar voor onmiddellijke verhuur:

  • een penthouse (> 300m²)
  • een duplexappartement (> 200m²)
  • 3-slaapkamerappartement met 3 badkamers (200m²)

  Bovendien zijn al deze appartementen voorzien van grote terrassen. Aarzel niet, overtuig uzelf en bezoek onze modelappartementen.

  pin Ontdek het panoramisch zicht vanuit uw appartement.

  pin Bied kapitaalkrachtige huurders één van de exclusiefste stukjes Brussel aan.

  Belview is een zeer exclusief en zichtbaar gebouw, ideaal gelegen in de Europese wijk, vlakbij het Leopoldpark en de prestigieuze Europese instellingen. Dit uitzonderlijk project omvat woningen, handelspanden en kantoren en heeft alles om snel uit te groeien tot de nieuwe Brusselse 'place to be'.

  De ideale combinatie van rust en elegantie, aangevuld met een geweldig uitzicht op de hoofdstad en het Leopoldpark. Bovendien zorgen tal van trendy plekken vlakbij voor de nodige levendigheid. Een gouden investering voor wie van luxe én van zekerheid houdt, want expats zijn gek op dit unieke stukje Brussel. Wees er op tijd bij, want er zijn slechts enkele appartementen over.


  pin Waarom wachten? Uw investering rendeert vanaf dag één.

  Heel wat eigenaars zijn u voorgegaan en genieten nu al van de eerste huurinkomsten. Aan bemiddelde kandidaat-huurders geen gebrek. Uw investering rendeert dus met onmiddellijke ingang. Laat deze gouden kans niet schieten, vraag hieronder snel meer info.

  Immobel

  Tel: +32 (0) 2 201 00 01

  E-mail: contact@immobel.be

  epa